Apotheek

De praktijk is apotheekhoudend. We leveren dus ook farmaceutische zorg aan onze patiënten. Ook de apotheek is DEKRA-gecertificeerd.

Herhaalmedicatie wordt op verschillende manieren geregeld. Klik voor meer uitleg.
Online
Inleveren etiket
Pro-actief
Baxter-rol

Pro-actieve herhaalservice

U schrijft zich eenmalig in voor deze service en wij bestellen iedere drie maanden automatisch uw nieuwe medicijnen. U krijgt telkens een berichtje van ons dat u de nieuwe voorraad mag komen ophalen. Dit voorkomt vergissingen en u grijpt nooit in een leeg medicijnkastje. Deze optie heeft in onze ogen de voorkeur.

Download aanvraagformulier

Baxter-rol

We leveren iedere twee weken een rol waarin uw medicatie voorverpakt is per inname-moment. In de baxter-rollen zitten zakjes die u telkens afscheurt. Met een baxter-rol vergeet u minder snel uw medicatie en op ieder zakje staat vermeld op welke datum en welk tijdstip u het moet innemen.

Download aanvraagformulier

Inleveren etiket

U stopt het etiket van uw vorige doosje in de brievenbus. Doet u dat voor 10:00 uur, dan kunt u twee dagen later de nieuwe bestelling ophalen. Mits het inderdaad om een medicijn gaat dat inderdaad herhaald kon worden. Dit geldt bijvoorbeeld niet voor eenmalige voorschriften zoals kalmeringsmiddelen of antibiotica.
De praktijk
Team
Geschiedenis